Woonaanbod Eemnes

Ontdek het diverse en aantrekkelijke woonaanbod in Eemnes. Of je nu op zoek bent naar een landelijk boerderij, een appartement of een rustige woonbuurt met vrijstaande woningen. Eemnes biedt een scala aan mogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woonomgeving. 

Maak een selectie:

Woonaanbod Eemnes

Ontdek het diverse en aantrekkelijke woonaanbod in Eemnes, een pittoresk dorp gelegen in de provincie Utrecht. Of je nu op zoek bent naar landelijk wonen, een levendig centrum of een rustige woonwijk, Eemnes heeft het allemaal te bieden.

In Eemnes vind je een gevarieerd aanbod aan woningen die voldoen aan verschillende woonbehoeften. De landelijk gelegen buurten, zoals Heidehoek, bieden prachtige landhuizen, boerderijen en ruime woningen te midden van groene weiden en rustieke landschappen. Hier kun je genieten van de rust en schoonheid van de natuur, terwijl je toch in de nabijheid bent van voorzieningen.

Zo kunnen wij helpen

Wij geven buurtinformatie en laten het aanbod aan woningen, appartementen en villa’s in Eemnes zien. Wij hebben hierin slechts een promotionele werking.

Huis kopen Eemnes

Bekijk het overzicht aan koopwoningen in Eemnes.

Huis huren Eemnes

Bekijk het overzicht aan huurwoningen in Eemnes.

Makelaars Eemnes

Met een makelaar zit je altijd op het goede spoor. Een makelaar kent de markt en omgeving.

Wijken & buurten

Eemnes bestaat uit 1 wijk die vervolgens weer bestaat uit 10 uiteenlopende buurten.

Woningaanbod Eemnes

Voor degenen die de gezelligheid van een levendig centrum prefereren, is Eemnes-Dorp de ideale buurt. Met zijn historische architectuur en charmante geplaveide straten biedt het een breed scala aan woningtypen, variërend van karakteristieke woningen tot moderne appartementen. Het bruisende centrum biedt een scala aan winkels, restaurants en cafés op loopafstand.

De Noordbuurt is een geliefde woonbuurt in Eemnes, met ruime straten en een vriendelijke sfeer. Hier vind je een mix van woningen, waaronder enkele vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen en rijtjeshuizen. De buurt biedt een rustige omgeving, ideaal voor gezinnen, met nabijgelegen scholen, supermarkten en groene gebieden.

Eemnes-Zuid is een populaire woonbuurt met diverse woningtypen die aantrekkelijk zijn voor gezinnen en individuele bewoners. Van moderne appartementen tot ruime gezinswoningen, hier is er voor elk wat wils. De buurt biedt een kindvriendelijke omgeving met scholen, sportfaciliteiten en winkelcentra in de nabijheid.

Met de gunstige ligging nabij belangrijke snelwegen, zoals de A27 en A1, is Eemnes ook ideaal voor forenzen die werken in nabijgelegen steden zoals Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Binnen korte tijd ben je in het bruisende stadsleven, terwijl je kunt genieten van de rust en ruimte van het dorpsleven in Eemnes.

Kortom, Eemnes biedt een divers woonaanbod dat aansluit bij verschillende woonwensen. Of je nu wilt genieten van landelijk wonen, de gezelligheid van het centrum zoekt of de rust van een woonwijk verkiest, Eemnes heeft de perfecte plek voor jou. Ontdek de mogelijkheden en vind jouw ideale thuis in dit charmante dorp in Utrecht.